15 feluri de a purta o borseta in sezonul de iarna

La momentul cand borseta a reaparut ca si fashion trend, a ridicat multe sprancene, insa spre surprinderea multora a ajuns sa fie foarte repede un accesoriu cool. Stilul ce vine la pachet o data cu acest nou ‘thing’ in garderoba noastra, e cumva nostalgic, dar neasteptat de versatil si foaaarte usor de asortat. Influenceri si fashion icons deopotriva ‘ au scos ‘ imediat idei despre cum se pot purta aceste borsete minune, fie ca e vorba de stilul clasic de dupa talie, pe umar sau crossbody.

Arta de a purta o borseta de tip fanny-pack devine un pic mai dificila, cand in sezonul rece ne imbracam cu mai multe layere de haine si dintr-o data nu mai stim cum sa asezam micuta borseta: daca e in jurul taliei, cum inchid pardesiul? 🙂 sau ‘daca o arunc asa pe umar, imi va aluneca la fiecare pas’. Pfff, grea treaba! 🙂

Desi regulile nu sunt foarte stricte, existe totusi o serie de dos and donts care te pot ajuta sa ajungi la lookul pe care ti l-ai dorit, fara sa sacrifici neaparat stilul. De exemplu, poti sa incerci stilul cozy-girl alegand niste pantaloni sport, un pulover fleece si o geaca oversized de tip ‘puffer’ si sa arunci borset fanny pack tot de tip sport pe dinafara gecii, pe diagonala.

Deci, decat sa incerci sa incadrezi gentuta in jurul taliei pe sub o geaca oversized, poate fi mult mai confortabil sa o porti pe deasupra hainelor. Pentru un look rafinat si sofisticat, alege doar tinute simple sau sleek/edgy si alege o gentuta fanny pack cu mai multa personalitate. O borsetuta de piele arata chic legata pe dinafara unui blazer sau al unui trenci de lana. Geanta de curea, asa cum mai este denumita, da forma si tinutelor cu un pulover lalau sau o rochie tricotata.

Daca te pregatesti sa integrezi acest accesoriu in garderoba ta, poti sa te inspiri de la aceste fashion icons de mai jos, fane ale borsetei, care deja sunt maestre in a face din borseta, punctul central al lookului lor. Noi le-am ales pe cele mai interesante dintre ele (impreuna cu cateva idei de unde sa procurati o tinuta asemanatoare cu a lor), speram sa va deschida calea creativitatii si sa gasiti si alte feluri de a le purta. Nu uitati sa le share-uiti si cu noi 🙂

  1. In jurul taliei, peste palton : tinuta este aproape monocroma, ceea ce face ca borseta sa iasa in evidenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the look:

Leave your comment